Bezorging en levertijd

Wat is de levertijd van uw bestelling?


Nederland

Heeft u op werkdagen vóór 15.00 uur besteld en betaald, dan is uw pakketje binnen 48 uur in huis. Heeft u bij de betaalmethode gekozen voor “overboeking” dan wordt uw bestelling pas verzonden zodra de betaling bij ons binnen is. Onze pakketten worden in Nederland bezorgd door PostNL.

PostNL bezorgt pakketten van dinsdag tot en met vrijdag tussen 11.00 en 18.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 en 15.00 uur. Als u niet thuis bent op het moment van bezorging wordt het pakket bij de buren aangeboden. Zijn zij ook niet thuis, dan wordt het pakket afgegeven bij een PostNL afhaalpunt bij u in de buurt. In het bestelproces kunt u eventueel ook kiezen voor de optie ”ophalen bij een ophaalpunt”. U haalt dan uw pakket op bij een afhaalpunt naar keuze.

Zodra uw betaling bij ons binnen is wordt uw bestelling zo spoedig mogelijk verstuurd.

Zodra de bestelling door ons bij PostNL aangeboden wordt, krijgt u hiervan bericht per mail. In die mail staat het track&trace nummer zodat u uw pakket kunt volgen via de site van PostNL.

De Track & Trace code wordt 12 tot 24 uur na het versturen van de verzendbevestiging actief, dit omdat het pakket na 12 tot 24 uur wordt gescand door PostNL (de code is dan pas geldig).

België
Als u op werkdagen vóór 15.00 uur heeft besteld en betaald, dan heeft u uw pakketje binnen 48 uur in huis. Heeft u bij de betaalmethode gekozen voor “overboeking” dan wordt uw bestelling pas verzonden zodra de betaling bij ons binnen is.