Ruilen en retouren

Retourneren Nederland

Ben u niet tevreden over de ontvangen producten? Dat kan gebeuren en daarom heeft u vanaf het moment van ontvangst 14 dagen de tijd om alles te passen, te bekijken en te beslissen of de aankoop wilt houden.  Wilt u één of meerdere producten retourneren dan kunt u dit aangeven door het formulier in de doos in te vullen.

Zodra u uw gegevens op het retourformulier heeft ingevuld, stopt u dat samen met de betreffende artikelen in de doos, plakt het retouretiket over uw eigen adres op de doos en het pakket is klaar voor verzending. Wanneer u het pakket aanbiedt bij PostNL, worden hiervoor geen kosten in rekening gebracht. Bevat uw retourzending één of meerdere artikelen die in de sale zijn gekocht, dan brengen wij wel een klein bedrag van €2.95 in mindering op het terug te ontvangen totaalbedrag. Nadat het pakket gescand is ontvangt u een verzendbevestiging. Bewaar dit goed totdat u het aankoopbedrag terug hebt ontvangen op uw rekening. Zonder verzendbevestiging kunnen we eventueel zoekgeraakte pakketten niet traceren!

Vanaf het moment dat u een retour online hebt aangemeld heeft u nog 14 dagen de tijd om het pakket terug te sturen.

Zodra het pakket bij ons binnen is gekomen storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op de rekening waarmee de aankoop is gedaan. In de regel duurt het een paar dagen voordat de betaling op uw rekening is bijgeschreven.

Ruilen

Indien u dezelfde artikelen in een andere kleur en/of maat wilt ontvangen, kunt u dit aangeven op het formulier in de doos. Plak de retoursticker over uw eigen adres op de doos en het pakket is klaar voor verzending. Wij zorgen er dan voor dat er zo snel mogelijk een ander artikel naar u opgestuurd wordt. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de beschikbaarheid van het artikel! Is een artikel uitverkocht, dan storten wij het aankoopbedrag terug op uw rekening.

Uitsluiting

Wanneer artikelen gedragen of beschadigd of anderszins voor ons onverkoopbaar zijn, kunnen we niet tot retourbetaling overgaan, maar dat lijkt ons vanzelfsprekend. Wij behouden ons het recht voor om eventueel een waardevermindering in rekening te brengen.

Retourneren België

Voor België hanteren wij andere retourregels dan voor Nederland. Ben u niet tevreden over de ontvangen producten? Dat kan gebeuren en daarom heeft u vanaf het moment van ontvangst 14 dagen de tijd om alles te passen, te bekijken en te beslissen of de aankoop wilt houden.  Wilt u één of meerdere producten retourneren dan kunt u dit aangeven door het formulier in de doos in te vullen.

Zodra u uw gegevens op het retourformulier heeft ingevuld, stopt u dat samen met de betreffende artikelen in de doos. In de doos zit een retoursticker die zowel geldig als gratis is bij een Nederlands postkantoor. Plak deze sticker over de andere sticker op de doos en breng het pakket naar het postkantoor. Geeft u het pakket Bij een Nederlands postkantoor af, dan is het retourneren dus gratis (mits het artikelen uit de sale bevat). Brengt u het pakket naar een Belgisch postkantoor, moet u de retourkosten zelf betalen.

Ruilen

Indien u dezelfde artikelen in een andere kleur en/of maat wilt ontvangen, kunt u dit aangeven op het formulier in de doos. Zowel de retour als de nieuwe verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Retouradres magazijn webshop

Laan van Waalhaven 90
2497 GP Den Haag